Instructor

CIJENA: 7425 HRK

Trajanje tečaja: Sedam dana

Preduvjeti:

  • Minimalna dob 18 godina
  • Prethodno završen tečaj Napredni ronilac/Advanced Diver s ronilačkim posebnostima Dubinski ronilac, Ronilac u noćnima uvjetima i uvjetima smanjenje vidljivosti/Deep Diver, Night and Limited Visibility Diver.
  • Prethodno završen tečaj Ronilac spasilac/Rescue Diver s valjanim certifikatom za pružanje prve pomoći i reanimacije.
  • Minimalno 40 zabilježenih ronjenja.

Opis:

Tečaj SDI Divemaster prvi je certifikat profesionalne razine ronjenja.

Tijekom tečaja suočit ćete se s izazovom da naučite raditi s roniocima koji po prvi puta doživljavaju podmorski svijet. Isto tako ćete naučiti kako voditi ronioce s raznim razinama certifikacije, da im možete pokazati neka svoja omiljena mjesta za ronjenje. SDI instruktor u sklopu ovog tečaja podučava kako voditi ronjenje, kontrolirati rad na palubi za ronjenje na brodu, vršiti sigurno i ugodno ronjenje i kako postati profesionalni ronilac. Vaše će se vještine razviti do demonstracijske razine kvalitete, a vaše će znanje postati profesionalnije. Ovaj tečaj obrađuje elemente fizike i fiziologije.

Nakon završetka tečaja SDI Divemaster možete se upisati na tečaj SDI Pomoćni instruktor/SDI Assistant Instructor. Na tom tečaju ćete naučiti više o prezentacijama teorije i steći edukaciju za podučavanje određenih SDI ronilačkih specijalnosti.

Kontaktirajte nas Zaronite danas