Gdje se nalazimo

Otok Vis biser je u kruni prelijepih jadranskih otoka. Zbog svoje strateške pozicije Vis je desetljećima bio vojna baza, zbog čega je dugo ostao netaknut turističkim razvojem. Od proglašenja hrvatske neovisnosti Vis se postupno otvara svijetu, predstavljajući jedinstvenost tradicije, kulturne baštine I prirodnih ljepota. Vis je iz godine u godinu sve popularnija turistička destinacija u Hrvatskoj.

Putovanje do Visa – jednostavno: trajekt i katamaran voze tijekom cijele godine iz Splita za grad Vis. Trajektnu liniju drži Jadrolinija, a katamaran Krilo. Vožnja je relativno duga, oko 2,5 sata.

JADROLINIJA www.jadrolinija.hr

KRILO www.krilo.hr

Splitski Aerodrom, imenom Zračna luka Resnik, međunarodni je aerodrom koji pokriva potrebe grada Splita i okolnog područja. Nalazi se 24 km (15 milja) od Splita, na zapadnoj strani Kaštelanskoga zaljeva, na području gradova Kaštela i Trogir.

AERODROM SPLIT www.split-airport.hr

Autocesta A1 najdulja je i najmodernija autocesta u Hrvatskoj. Povezuje glavni grad Hrvatske, Zagreb, sa Splitom, najvećim gradom u Dalmaciji i drugim najvećim gradom u Hrvatskoj. Udaljenost od Splita do Zagreba je 380 km, za što je potrebno između 3 i 4 sata vožnje.

www.hac.hr

Kontaktirajte nas REZERVIRAJTE TEČAJ RONJENJA