O nama
Gdje se nalazimo
Lokacije ronjenja
TDI tečajevi
SDI tečajevi
Cjenik ronjenja
Smještaj
Foto galerija
Video galerija
Korisni linkovi
Kontakt
 
  TDI tečajevi > TDI Ronilac s Trimixom

Cijena:
3750 Kn

Trajanje tečaja:
- Osam sati prezentacije i informiranje u učionici.
- Četiri ronjenja u otvorenoj vodi s minimalnim sakupljenim vremenom na dnu od 100 minuta i najmanje dva ronjenja u vodi dubljoj od 130 stopa slane vode.
- Mogu se priznati dva ronjenja iz tečaja Prošireni doseg/Extended Range, ili ekvivalent, prema procjeni instruktora.

Preduvjeti:
1. Minimalna dob 18 godina.
2. Minimalna certifikacija TDI Napredni ronilac s Nitroxom/TDI Advanced Nitrox Diver i Ronilac s dekompresijskim procedurama/DecompressionProcedure Diver (ili ekvivalent).
3. Minimalno 100 zabilježenih ronjenja.

Opis:
Kako vaša motivacija za ronjenje raste, otkrit ćete da želite roniti dublje i spustiti se na onu povijesnu olupinu ili zaroniti u onaj sustav spilja o kojem ste toliko mnogo čitali. Jedan od glavnih čimbenika koji ograničavaju dubinu zarona je narkoza. Tečaj TDI Ronilac s Trimixom/TDI TrimixDiver uči vas kako smanjiti učinke narkoze dodavanjem helija da se poništi djelovanje dušika u vašoj mješavini za disanje.

Tijekom tečaja TDI Ronilac s Trimixom/TDI Trimix Diver vaš će vas TDI instruktor podučiti kako planirati i izvršiti ronjenje koristeći ne manje od 18% kisika i roneći na maksimalnu dubinu od 60 metara (200 stopa) s mješavinom helija koja odgovara planiranoj dubini.

Tečaj obrađuje slijedeće teme i vještine:
- Timsko planiranje ronjenja
- Kombiniranje plinova
- Označavanje ronilačkih boca
- Korištenje površinskih markera
- Konfiguracija opreme
- Mogućnosti termičke zaštite

Ovaj početni TDI tečaj ronjenja s Trimixom osigurava edukaciju neophodnu za kompetentno i sigurno korištenje plinova za disanje koji sadržavaju helij za ronjenje pri kojima je neophodna postavljena dekompresija te pruža poduku za korištenje mješavina za disanje sa Nitroxom i/ili kisikom tijekom dekompresije na maksimalnoj dubini od 200 stopa slane vode.

< Back

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved · Issa Diving Center Croatia 2012
www.scubadiving.hr