O nama
Gdje se nalazimo
Lokacije ronjenja
TDI tečajevi
SDI tečajevi
Cjenik ronjenja
Smještaj
Foto galerija
Video galerija
Korisni linkovi
Kontakt
 
  TDI tečajevi > TDI Napredno ronjenje s Trimixom

Cijena:
5250 Kn

Trajanje tečaja:
Tečaj traje pet dana. Teorijski aspekti razmatraju se tijekom jednog dana, a četiri su dana posvećenja ronjenju s broda.

Polaznicima tečaja koji su prethodno završili ronilački tečaj Prošireni doseg/ExtendedRange mogu se priznati dva ronjenja iz tog tečaja, prema procjeni instruktora.

Preduvjeti:
1. Minimalna dob 18 godina.
2. Minimalna razina certifikacije Ronilac u proširenom dosegu/ExtendedRangeDiver ili Ronilac s Trimixom/TrimixDiver (ili ekvivalent).
3. Minimalno 100 zabilježenih ronjenja.

Opis:
Cilj ovog tečaja je educirati ronioce o prednostima i rizicima korištenja kreiranih plinova za disanje (kisik, helij, mješavine Nitroxa s manje od 18% kisika). Tečaj isto tako podučava primjerene procedure te korištenje mješavina kisika i Nitroxa za dekompresiju na maksimalnoj dubini od 100 metara slane vode.

Tečaj je napravljen za polaznike koji žele roniti dublje uza smanjene rizike od dušikove narkoze i kontroliranje toksičnosti kisika.

Ovaj tečaj najviša je razina certifikacije ronioca u sklopu TDI edukacijskih tečajeva. Podrazumijeva se ekstremno ronjenje te su stoga i razine poduke ekstremne. Polaznici svladavaju napredne tehnike planiranja i vještine u otvorenoj vodi neophodne za ovu razinu ronjenja.

< Back

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved · Issa Diving Center Croatia 2012
www.scubadiving.hr