O nama
Gdje se nalazimo
Lokacije ronjenja
TDI tečajevi
SDI tečajevi
Cjenik ronjenja
Smještaj
Foto galerija
Video galerija
Korisni linkovi
Kontakt
 
  SDI tečajevi > SDI Divemaster i instruktor

Cijena:
Divemaster - 3975 Kn, Instruktor- 7500 Kn

Trajanje tečaja: Sedam dana

Preduvjeti:
1. Minimalna dob 18 godina.
2. Prethodno završen tečaj Napredni ronilac/Advanced Diver s ronilačkim posebnostima Dubinski ronilac, Ronilac u noćnima uvjetima i uvjetima smanjenje vidljivosti/Deep Diver, Night and Limited Visibility Diver.
3. Prethodno završen tečaj Ronilac spasilac/Rescue Diver s valjanim certifikatom za pružanje prve pomoći i reanimacije.
4. Minimalno 40 zabilježenih ronjenja.

Opis:
Tečaj SDI Divemaster prvi je certifikat profesionalne razine ronjenja.
Tijekom tečaja suočit ćete se s izazovom da naučite raditi s roniocima koji po prvi puta doživljavaju podmorski svijet. Isto tako ćete naučiti kako voditi ronioce s raznim razinama certifikacije, da im možete pokazati neka svoja omiljena mjesta za ronjenje. SDI instruktor u sklopu ovog tečaja podučava kako voditi ronjenje, kontrolirati rad na palubi za ronjenje na brodu, vršiti sigurno i ugodno ronjenje i kako postati profesionalni ronilac. Vaše će se vještine razviti do demonstracijske razine kvalitete, a vaše će znanje postati profesionalnije. Ovaj tečaj obrađuje elemente fizike i fiziologije.
Nakon završetka tečaja SDI Divemaster možete se upisati na tečaj SDI Pomoćni instruktor/SDI Assistant Instructor. Na tom tečaju ćete naučiti više o prezentacijama teorije i steći edukaciju za podučavanje određenih SDI ronilačkih specijalnosti.

< Back

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved · Issa Diving Center Croatia 2012
www.scubadiving.hr