O nama
Gdje se nalazimo
Lokacije ronjenja
TDI tečajevi
SDI tečajevi
Cjenik ronjenja
Smještaj
Foto galerija
Video galerija
Korisni linkovi
Kontakt
 
  SDI tečajevi > SDI Master Scuba ronilac

Cijena:
2650 Kn

Trajanje tečaja: Informacije na upit

Preduvjeti:
1. Minimalna dob 15 godina.
2. Završen tečaj Ronilac spasilac/RescueDiver.
3. Završeni tečajevi četiriju ronilačkih specijalnosti.
4. Pedeset zabilježenih ronjenja.

Opis:
Završili ste tečajeve Scuba ronilac u otvorenim vodama, Napredni Scuba ronilac i Ronilac Spasilac/OpenWaterScuba Diver, Advanced Scuba Diver i Rescue Diver i imate ukupno pedeset zabilježenih ronjenja te ste tako pokazali da je ronjenje vaš sport. Sada napravite slijedeći korak!

Razvojni tečaj SDI MasterScuba ronilac/SDI MasterScubaDiver je ostvarena certifikacija i ujedno najviša neprofesionalna razina ronilačke edukacije. Posjetite ispostavu SDI-ja u vašoj blizini i sa sobom ponesite sve svoje ronilačke certifikate. Ne zaboravite ni svoj ronilački dnevnik sa zabilježenih pedeset ronjenja. Prijateljski djelatnici nagradit će vaš veliki trud tako što će vas prijaviti za razinu MasterScuba ronilac/MasterScubaDiver.

Što dalje, nakon što imate najviši neprofesionalni certifikat ronjenja? Možete nastaviti dalje s SDI tečajevima ronilačkih specijalnosti prema vašim interesima, kao što su Nitrox ronilac s računalom, Specijalnost ronjenja sa sredstvom za propulziju, Ronilac sa suhim odijelom/ComputerNitrox, DiverPropulsion Vehicle Specialty, Dry Suit Diver ili neki drugi. Isto tako, možete krenuti na prvu profesionalnu razinu ronilačke edukacije i upisati tečaj SDI Divemaster.

< Back

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved · Issa Diving Center Croatia 2012
www.scubadiving.hr